URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Mai 2017, 11:19

Colectivul pruncilor

Colectivul pruncilor foto: netmums.com
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În şi după incendiul din clubul Colectiv (octombrie 2015) au pierit 64 de tineri. Aproape o sută au rămas nenorociţi pe viaţă, mutilaţi fizic şi psihic, condamnaţi la tratamente dureroase şi scumpe, pe care statul le plăteşte doar parţial şi numai când familiile ameninţă politicienii.

De câteva luni, în România amnezică şi indiferentă, are loc un nou Colectiv, al pruncilor, provocat de nevaccinare, în care au fost ucişi până acum 24 de copii, doar de rujeolă. Aproape jumătate faţă de bilanţul negru din Colectivul cel mare.

Dar, dacă în clubul bucureştean s-a petrecut un accident, dispariţia acestor prunci a fost aproape programată. Şi nu doar de anti-vaccinişti inconştienţi precum Olivia Steer, impenetrabilă la argumente raţionale, ca de pildă că în ţările cu acoperire vaccinală mare molima a fost eradicată, că ambalajele alimentelor conţin mai mult mercur şi aluminiu decât vaccinurile ori că rujeola produce complicaţii în 30% din cazuri şi lasă sechele, inclusiv de natură neurologică degenerativă, cum ar fi panencefalita sclerozantă subacută.

(I)responsabili sunt şi politicienii care produc crizele în aprovizionarea cu dozele de vaccin necesare. Da, aceste crize n-au apărut de când Florian Bodog e ministru la Sănătate, dar după patru luni omul ăsta nu mai are niciun alibi că le cronicizează şi le extinde, inclusiv la medicamente, ieftinindu-le din pix aşa încât distribuitorii nu vor să le comercializeze în pierdere.

După ce inginerul PSD Liviu Dragnea a zis, scandalos, că are "rezerve serioase" privind vaccinarea, dottore Bodog îşi menajează şeful limitându-se să îngaime că vaccinarea e bună, dar neconvingător, ba chiar dă asigurări că nu trimite poliţişti să încătuşeze părinţii care refuză vaccinarea. Mare domn, spre deosebire de omolgii din 17 state UE, unde acest comportament se pedepseşte cu amenzi de mii de euro şi închisoarea. Şi asta după ce tot Bodog, cu o lună în urmă, admitea că "România este aproape de catastrofă, trebuie să luăm măsuri foarte ferme".

Acum 7 ani, în primul incendiu "colectiv" din România, la Maternitatea Giuleşti, mureau 11 nou-născuţi, iar presa cerea capul ministrului Cseke Attila, "vinovat", de fapt, că desfiinţa spitale unde pacientul primea, în cel mai bun caz, cazare pe saltele cu gândaci, nu şi tratament. De-atunci a trecut parcă o veşnicie, de vreme ce o ţară "europeană" priveşte, fără să-l vadă, genocidul lent contra celor mai nevinovaţi şi fără apărare cetăţeni. O ţară de pruncucigaşi.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
# mitru
Era de așteptat intervenția: când argumentele lipsesc, se trece la atac la persoană și generalizări (niște paranoici etc.). Un test ar fi revelator: toți vacciniștii să își vaccineze în mod verificabil copiii, nepoții, etc. Vă băgați?
Postat 10 Mai 2017, 12:19 de Oarecine
paranoia, valoare comuna...
Citind comentariile mi-e greu sa cred ca Romania va avea prea curand o societate functionala, atata timp cat paranoia este o puternica valoare comuna...
Postat 10 Mai 2017, 06:53 de mitru
"O ţară de pruncucigaşi" !!!!!!
Voi sunteti ucigasii!!! Prin avort, prin vaccinare fara control si acum vreti si prin adoptie de catre homosexuali. Nu dati vina pe nimeni, VOI SUNTETI PRUNCUCIGASII NEAMULUI NOSTRU!!! Unde esti Sfinte Stefane cel Mare?! Unde esti Sf Mihai Viteazul?! Unde esti Sf Constantine Brancoveanu cu pruncii tai ucisi de uratorii de Dumnezeu?! Unde sunteti miilor de patimitori din temnitele comuniste?! Ca au dat navala diavoli cu chip de om, vor sa ne invete alt "adevar", ei vand tot pe nimic, nu mai au constiinta, nu mai au patriotism, au uitat ca nu's vesnici. Din '89 pana acum a fost ingropata populatia tarii de mai multe ori prin nr de avorturi. O ţară de pruncucigaşi!!!!!!!!!
Postat 09 Mai 2017, 23:40 de detectiv
@Adrian Cris...
Cati verzisori ai luat pt dezinformare? Va pricepeti la spalare pe creier, ii aduceti pe oameni(pe unii) in punctul in care cer ei vaccinarea, prin inscenarea diverselor "epidemii". Dar nu vrem "binele" vostru, vrem binele nostru, deblocati importul de medicamente. Citez din text:"De-atunci a trecut parcă o veşnicie, de vreme ce o ţară "europeană" priveşte, fără să-l vadă, genocidul lent contra celor mai nevinovaţi şi fără apărare cetăţeni. O ţară de pruncucigaşi." CRED CA TE REFERI LA AVORTURI, NU??? SAU PANA NU IESE PE "STRUNGA" PRUNCUL NU E OM? E OM SAU NU? CATI COPII SUNT OMORATI PRIN AVORT SI CATI "MOR" DIN CAUZA VACCINURILOR (A LIPSEI VACCINARII)? NU CRED CA EXISTA VREO COMPARATIE, ADISOR DRAGA. NU AM VAZUT NICI UN ARTICOL CONTRA AVORTURILOR, OARE DE CE? Avortul pt voi nu reprezinta o problema, nu, vaccinarea este problema, au murit 11 copii si stiti voi ca din lipsa vaccinului. Mor cu MIILE prin avort si nici nu ati observat. Mor cu miile ucisi!!! se aude???? UCISI!!! Nu conteaza, bani sa iasa, sa piara sau sa scape nu conteaza, important este sa curga banul.
Postat 09 Mai 2017, 23:17 de detectiv
Play back
Da, suntem in situatia ca opiniile doamnei Steer(putea fi orice artista, nu conteaza numele ) surmonteaza opiniile MS si ale intregului corp medical din Ro . De ce ? Da ' de fapt nu mai conteaza , zarurile au fost aruncate.
Postat 09 Mai 2017, 22:36 de SM
@mitru
D-le mitru, problema e că rujeola singură nu omoară, pe cînd toate vaccinurile au efecte adverse în măsură mai mult sau mai puțin detectabilă (cum cuantifici ADD-ul unui copil după vaccin?) Boala normală a copilăriei numită rujeolă, a făcut victime numai în rândurile celor cu organismul deja compromis - vedeți aici: "Purtatorul de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase "Victor Babes" din Timisoara, medicul Virgil Musta, a declarat, luni, pentru News.ro ca o fata de noua ani din judeul Timis a murit la spital. "O fata de noua ani si 11 luni din judetul Timis, internata de aproximativ doua saptamani la noi la spital cu bronhopneumonie, rujeola si patologii asociate a murit sambata, avand insuficienta respiratorie", a spus Virgil Musta." sursa: hotnews. Vaccinul ROR pe de altă parte - ușor de găsit cu orice motor de căutare: "Nu vaccinării :ROR – OREIONUL, RUJEOLA ŞI RUBEOLA – Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D."
Postat 09 Mai 2017, 20:27 de Oarecine
@oarecine
Sunt convins ca unele vaccinuri au efecte adverse, unele chiar foarte grave, dar rata de incidenta a acestora nu se va apropia niciodata de efectele unei epidemii, cum este cea de rujeola in prezent!
Postat 09 Mai 2017, 20:03 de mitru
Dl-e Criș, niște clarificări
Opiniile Dvs. personale nu țin locul cercetărilor care dovedesc că vaccinurile vatămă și chiar omoară copii. Sindromul hemolitic-uremic provocat de vaccinul Hexaxim, vă mai spune ceva? Ar trebui, căci au pierit copilași din cazua acestuia! Știu că adresa de web nu se va publica, deci căutați "De ce mor copiii în România? Sindromul hemolitic uremic și vaccinurile" Cei care doresc să aprofundeze subiectul înainte de ași injecta copiii cu un amestec toxic de mercur, formaldehidă, aluminiu, MSG, adjuvanți și viruți recombinanți, sunt invitați să găsească ușor NUVACCINURILOR. Copiii lor le vor fi recunoscători într-o bună zi.
Postat 09 Mai 2017, 19:47 de Oarecine
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON