URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 16 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă suntem prea prost îmbrăcați pentru Qatar Airways? Dacă sacoșele de rafie nu cadrează cu standardul lui Turkish Airlines? Dacă poziția prea apropiată de Debrețin nu e pe placul lui Wizz Air? Dacă Ryanair e un low cost la fel de scump ca orice companie de linie, dar mult mai imprevizibil? Dacă, dacă, dacă... Atunci mai bine zburăm de la Oradea cu frații noștri moldoveni de la HiSky!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
De nu puține ori, pe meleagurile noastre veștile „de bine” se lasă cu surprinzătoare reacții adverse. Dacă trece prin Oradea o vedetă sau un turist oarecare și comite imprudența să-i remarce frumusețea, apar imediat frustrați și nefericiți gata să facă orice vizitator să se simtă, post factum, nepoftit. Îi cer intrusului aspru, cu indignare, ba și cu suspiciune, socoteală. De ce nu s-a plimbat și prin cartiere, să le vadă mizeria...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Iunie 2017, 17:10

Orădeanca Denisa Hodișan a câștigat titlul Miss Balkana 2017 (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tânăra Denisa Hodişan, fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan, a câştigat la sfârşitul săptămânii trecute titlul de "Miss Balkana 2017", într-un concurs de frumuseţe organizat la Belgrad, ea urmând, astfel, să reprezinte zona balcanică în anul 2017.

"Thank you, God, Miss Balkan 2017", "Time to take my crown home", a  anunţat tânăra pe Facebook.

Informaţia a fost furnizată de Agerpres.ro, potrivit căreia orădeanca a avut de prezentat ţinute casual, costume de baie şi rochii de seară, ale unor designeri din Serbia. Juriul a fost alcătuit din zece membri, personalităţi marcante din Serbia.

"Eu am avut numărul 10. Concursul s-a derulat timp de trei zile, unde am avut de prezentat trei ţinute şi de trecut alte două probe de interviu. La întrebarea "De ce eu?" (să câştig acest titlu, n.r.) am spus că Balcanii sunt un ţinut magic şi aş fi foarte mândră să reprezint această minunată parte a lumii. A fost foarte emoţionant", a declarat, luni, pentru Agerpres, Denisa Hodişan. 

"Vreau să vă spun că România nu este absolut deloc implicată în ceea ce înseamnă concursul de frumuseţe. Nu există nimeni care să se implice. Am fost singura fată în concurs care nu am avut sponsori, niciun sponsor român. Alte fete au avut toate ţinutele, şi pentru timpul zilei, date de sponsori din ţara lor, deplasare sponsorizată... De exemplu, la concursul acesta, organizatorii nu au asigurat transportul, fiind ţări apropiate. Dacă celelalte fete au avut transportul asigurat de sponsori, pentru mine, singurii sponsori au fost părinţii mei", a declarat tânăra.

Agerpres mai notează că Denisa a intrat în posesia eşarfei "Miss Balkana 2017", împreună cu o coroniţă de pietre preţioase, un inel cu diamant şi un tablou al unui pictor sârb foarte apreciat. Până la următoarea ediţie a concursului, Denisa Hodişan va reprezenta zona balcanică la numeroase activităţi organizate în regiune.

Tânăra de 23 de ani, născută pe 14 iulie, a reprezentat România şi a concurat alături de alte nouă modele din ţările regiunii balcanice. La o înălţime de 1,72 m, ea cântăreşte puţin peste 50 de kilograme şi are o siluetă perfectă, ce se încadrează în dimensiunile etalon ale unui model, 90-60-90.

La sfârşitul anului trecut, tânăra a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a pretins că a câştigat un concurs la care a obţinut, de fapt, locul secund. La competiţia Miss Top Model International, desfăşurată în octombrie în Cipru, orădeanca a primit coroniţa de argint, ceea nu a oprit-o să susţină în interviuri date presei locale şi naţionale că a fost declarată câştigătoare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Dute-tu
La fel cum a castigat ultimul concurs? Adica pe locul 2 si apoi a facut turul televiziunilor strigand locul 1? Oricum concursurile de Miss sunt ce au fost dintotdeauna, o pepiniera a prostitutiei.
Postat 20 Iunie 2017, 08:38 de Iosca
chiar nimic?!
nu va convine? voi, marsaviile voastre, comentatorii!
Postat 19 Iunie 2017, 23:07 de ADINA
More....
Miss Baktalo More !
Postat 19 Iunie 2017, 20:38 de Citizen
precis tabloul...
...i-a placut cel mai mult, ea fiind aseaaa, o intelectuala pasionata clar de arta contemporana ! :D
Postat 19 Iunie 2017, 20:27 de AgentulTermic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6664 RON
  • 1 EUR = 4.9737 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON